top of page
Офісні працівники

Про компанію

Agrarian Food Technologies Production (AFT) є правонаступницею концерну «Беарс Фуд Інгредієнтс», який працював з 1993 року. Компанія починала як дистриб'ютор продукції відомих міжнародних виробників і поступово стала лідером в українському сегменті виробництва інгредієнтів.

 

AFT поєднує досвід 30 років роботи на ринку та постійне впровадження інновацій. Ми самостійно розробляємо рецептуру наших продуктів та надаємо  технологічну підтримку клієнтам.

Наші замовники – це виробники хлібобулочних і кондитерських виробів, морозива і снеків, яким ми гарантуємо виняткову якість нашої продукції. 

Ми піклуємося про продажі наших клієнтів, тому розробляємо кожен продукт, щоб процес виробництва на потужностях замовникыв був максимально ефективний. Ми адаптуємо продукцію під потреби конкретного підприємства і проводимо необхідні навчання.

 

Нас радять, тому що ми вміємо тісно співпрацювати, чути наших замовників і чітко виконувати поставлені завдання.

building-front-CMYK-preview.jpeg
Blend.jpeg
СТРУКТУРА

«Аграріан Фуд Технолоджиз Продакшн»

Виробництво сухих функціональних сумішей для хлібопекарської, кондитерської та пищеконцентратной промисловості, сухих смако-ароматичних сумішей.

Виробництво маргаринів і жирів для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

КОМПАНІЇ ХОЛДИНГУ
icon-1.png
Виробничі підприємства AFT

Це основні потужності холдингу, які виробляють полікомпонентні суміші для хлібопекарської промисловості і смако-ароматичні суміші, спеціалізовані маргарини та жири, а також здійснюють фасування і упаковку продукції. На наших заводах ми також надаємо послуги зі змішування і пакування продукції компаній-партнерів.

image_2019_09_24T17_18_25_014Z.jpeg
image_2019_09_24T17_21_14_622Z.jpeg
image_2019_09_24T17_20_58_883Z.jpeg
icon-3.png
Інноваційний центр

Ми пропонуємо нашим клієнтам найкращі рішення, допомагаємо оптимізувати їхню продуктивність і за запитом розробляємо індивідуальну рецептуру виробів. В інноваційному центрі наші технологи вивчають нові і вдосконалять існуючі технології хлібопечення, виробництва шоколаду і маргарину, ведуть постійний контроль якості продукції, проводять планові та індивідуальні семінари для вирішення конкретних завдань, що виникають на підприємстві.

СФЕРИ ЗАСТОСУВАННЯ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ
59f706c73c729.jpeg
bottom of page